Over Rob Hoeijmakers, Webstrateeg

Rob Hoeijmakers. Web Strateeg

Met meer dan 30 jaar ervaring in webstrategie, content management en online marketing heb ik bedrijven van alle groottes geholpen hun digitale doelen te bereiken.

Als webstrateeg ontwikkel en optimaliseer ik websites en applicaties om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Mijn vaardigheden op het gebied van digitale geletterdheid en sociale media helpen me om voorop te blijven lopen in dit steeds veranderende landschap.

Ik ben een expert op het gebied van contentstrategie die de groei van het verkeer kan stimuleren en gepersonaliseerde zorg voor klanten kan creëren. De laatste twee jaar heb ik me verder gespecialiseerd in Generatieve AI en chatbots.

Wat is een webstrategie en waarom is het belangrijk?

Geïnteresseerd in een gesprek?

Ben je op zoek naar een webstrateeg met een doordachte, klantgerichte aanpak om je te helpen jouw online doelen te bereiken? Ik ben gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat in webstrategie, online marketing, content creatie en SEO, waarbij ik altijd op de hoogte blijf van de laatste trends en innovaties in de industrie. Mijn focus ligt op het opbouwen van sterke, gezamenlijke relaties met mijn klanten om succesvolle resultaten te garanderen.

Ik verwelkom de kans om potentiële samenwerking of opdrachten met je te verkennen. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon je online behoeften wilt bespreken, ik sta open voor een gesprek.

Laten we in contact komen om te zien hoe we samen kunnen werken aan effectieve webstrategieën die resultaten opleveren voor jouw bedrijf.

Ik kijk ernaar uit om van je te horen en meer te leren over jouw unieke behoeften en doelen.

Mijn merkwaarden

Ik deel mijn merkwaarden, zodat u kunt zien of u mij zou vertrouwen met uw webinhoud:

Doordachte expertise: Zorgvuldig cultiveren van een diep begrip van webstrategie, digitale marketing, content creatie en SEO om weloverwogen en effectieve oplossingen voor klanten te bieden.

Stille innovatie: Voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste trends, tools en technologieën zonder te veel te beloven, zodat klanten praktische, geavanceerde oplossingen ontvangen.

Aandachtig luisteren: Prioriteit geven aan het begrijpen van de unieke behoeften en doelen van klanten door actief te luisteren en hun inbreng zorgvuldig te overwegen, zodat strategieën en oplossingen op maat worden ontwikkeld.

Doelgerichte samenwerking: Het opbouwen van sterke relaties met klanten door gerichte communicatie en samenwerking, waarbij we samenwerken om projectsuccessen te behalen.

Echte transparantie: Open en eerlijke communicatie met klanten, regelmatige updates over de voortgang van het project en het nakomen van beloftes zonder overdrijving.

Reflectieve verbetering: Omarmen van een mentaliteit van voortdurend leren, tijd voor reflectie en doordachte analyse om uw aanpak van webstrategie te verfijnen en de best mogelijke service aan uw klanten te leveren.

Adaptieve probleemoplossing: Uitdagingen benaderen met flexibiliteit, kritisch denken en de bereidheid om zich aan te passen aan veranderingen in de industrie, de behoeften van de klant of projectvereisten om succesvolle resultaten te garanderen.

Trefwoorden

Ontdek de belangrijkste expertisegebieden die mijn uitgebreide ervaring als webstrateeg omvatten en die zorgen voor uitgebreide oplossingen op maat van uw specifieke online behoeften.

Webstrategie & Ontwikkeling

Web Strategie
Webontwikkeling
Webdesign
Gebruikerservaring
User Interface

SEO & Analytics:

SERP
Trefwoord Onderzoek
Google Analytics
Google Search Console
Plausible

Content Marketing:

Inhoud en creatie
Copywriting
Bloggen
Storytelling
Lead Magnet
Landing Pages

Digitale Marketing:

Digital Marketing
E-mail Marketing
Marketing Automatisering
CRM
Online Reclame

Social Media & Messaging:

LinkedIn
Twitter
Facebook
Instagram
WhatsApp

CMS & websitebouwers:

WordPress en Divi
Squarespace
Wix
Ghost