Over deze blog.

Netwerk van lampen, alles hangt samen. Symbolisch voor deze blog over digitale zaken.

Welkom op mijn blog over webstrategie! Mijn naam is Rob Hoeijmakers en ik ben een content creator en marketingtechnoloog met een passie voor alles wat te maken heeft met webstrategie. Op dit blog schrijf ik over verschillende onderwerpen die te maken hebben met contentproductie, marketingtechnologie en generatieve AI.

Ik ben dit blog begonnen om mijn kennis en ervaring te delen met andere content creators en marketeers die hun webstrategie willen verbeteren. Of je nu net begint of jarenlange ervaring hebt, hier vind je waardevolle inzichten en praktische tips.

Mijn doel is om je op de hoogte te houden van de laatste trends en beste praktijken in webstrategie, zodat je content kunt creëren die je publiek aanspreekt en resultaten oplevert voor je bedrijf. Van SEO en social media tot e-mailmarketing en analytics, ik behandelt een breed scala aan onderwerpen om je op de hoogte te houden.

Naast webstrategie ben ik ook gepassioneerd over generatieve AI en de potentie ervan om contentproductie te revolutioneren. Ik geloof dat AI een steeds belangrijkere rol zal spelen in webstrategie, en ik kijk ernaar uit om dit onderwerp verder te verkennen op mijn blog.

Als je meer wilt weten over webstrategie, contentproductie, marketingtechnologie of generatieve AI, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik nodig je uit om mijn blog te verkennen, mijn artikelen te lezen en deel te nemen aan de conversatie door opmerkingen achter te laten of rechtstreeks contact met mij op te nemen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en ik kijk ernaar uit om mijn kennis en inzichten met je te delen!

Deze blog is er ook in het Engels: https://www.hoeijmakers.net

Rob Hoeijmakers

P.s. De foto’s op deze blog heb ik allemaal zelf gemaakt met een iPhone 12 mini. Ik doe mijn best de thema’s van foto en artikel overeen te laten komen maar soms sleep ik het er gewoon met de haren bij.