Contact met Rob Hoeijmakers


Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen. Hier vind je verschillende manieren om contact met me op te nemen.

Sociale Media

Volg me op LinkedIn om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste updates en inzichten over wegstrategieën.

E-mail

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon in contact komen via e-mail? Stuur me dan een bericht naar rob@hoeijmakers.net en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Boek een gesprek

Ik bied 8 slots van een half uur per week aan voor een open gesprek. Deze gesprekken vinden plaats op dinsdag tot en met vrijdag. Wil je een afspraak maken? Klik dan op onderstaande knop om mijn beschikbaarheid te bekijken en een geschikt moment te vinden via mijn Calendly-agenda:

Plan een afspraak via Calendly

Contactformulier

Heb je liever dat ik contact met jou opneem? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk reageren op je bericht: